Monday, July 19, 2010

Quiz : The Berenstain Bears Learn to Share

1. Who is Sister's favourite playmate?
(a) Brother (b) Sister herself (c) a doll (d) Lizzy Bruin

2. Who does Sister invite for tea?
(a) her friends (b) her dolls (c) her parents (d) her Brother

3. How many dolls were there in the tea party?
(a) 1 (b) 2 (c) 3 (d) 4

4. What was the colour of her truck?
(a) red (b) pink (c) blue (d) brown

5. Which was her pull-toy?
(a) a frog (b) a snake (c) a duck (d) a baby
6. When does Sister share her things?
(a) when she is angry (b) when she is bored (c) when her parents tell her to share (d) when her teacher tells her to do

7. Which game does Brother and Sister don't play together?
(a) checkers (b) beanbags (c) pick-up-sticks (d) chess

8. Whose bike does Sister ride?
(a) Borther's (b) Bob's (c) Liz's (d) Clem's
9. Among Sister's friends, who has a cat?
(a) Millie (b) Mike (c) Anna May (d) Nat

10. Which ball game do all Bears play?
(a) football (b) Baseball (c) Basketball (d) Cricket

Key : 1(b), 2(c), 3(c), 4(a), 5(c), 6(b), 7(b), 8(b), 9(a), 10(b)

No comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails


Related Posts with Thumbnails